“Darum reiche mir nun, bis oben an von des Rheines

Warmen Bergen mit Wein reiche den Becher gefüllt!

Daß ich den Göttern zuerst und Angedenken der Helden

Trinke, der Schiffer, und dann eures, ihr Trautesten!”

“Der Wanderer” Johann Hölderlin

“Отже, дай мені зараз, о Рейне,

З теплих гір твоїх, повний келих вина!

Щоби я за Богів та Героїв випив спочатку,

І потім Кохані, за Вас!”

“Мандрівник” Йоганн Гельдерлін

Фото: “Українська мить”

Ми працюємо заради них

Фото: “Pixabay”

10 підприємств, які ви можете створити менше ніж за $20

Алан Скотт Dec. 13, 2017

Незалежно від того, чи ви починаєте бізнес на стороні, поки працюєте в іншому місці, чи ви студент або домогосподарка, що шукає додатковий дохід, або безробітний, і намагаєтеся з'ясувати, що робити, існує безліч бізнес-ідей, які можна розпочати за 20 доларів і перерости у прибуткову компанію - пише Алан Скотт. Малоймовірно, що будь-яка з цих бюджетних бізнес-ідей дасть вам повний робочий день протягом перших кількох місяців, але всі вони можуть перетворитися на значущі джерела доходу, якщо працювати із наполегливістю. Давайте поглянемо на 10 з цих найдешевших бізнес-ідей із сильним потенціалом, і ми точно покажемо вам, що робити з 20 доларами, які ви будете інвестувати в їх видобування із землі.

1. Блоги.

Це те, що всі, хто коли-небудь, займаючись серфінгом в Інтернеті, мріяв просто запустити простий веб-сайт і дивитися, як гроші стікають йому у кишеню. Що ж, це просто, але не відбувається за одну ніч. Факт полягає в тому, що насправді не дуже важко або дорого почати блог. Щоб правильно це зробити, почніть з вибору теми, про яку ви знаєте багато. Потім отримайте ім'я домену та створіть веб-сайт. Виберіть легко навчаючу платформу, як Wordpress, щоб побудувати свій веб-сайт і почати створювати оригінальний вміст, який в кінцевому підсумку допоможе вашій аудиторії вирішувати значущі проблеми у вашій ніші. Тепер знайдіть відповідні партнерські програми - от куди будуть надходити ваші доходи. Далі дізнайтеся все про маркетинг в пошукових системах, будуйте відносини з іншими блогерами та власниками веб-сайтів у своїй ніші та активно рекламуйте свій сайт. Нарешті, відкладіть час щотижня, щоб розмістити новий вміст на сайті, видалити мертві посилання та інше технічне обслуговування. Тепер робіть це три-чотири рази, добре підбирайте свої теми і, можливо, ви отримаєте пристойний дохід.

Витратьте 20 доларів на: 8 доларів або менше для домену та 12 доларів на рік за хостинг.

2. Консультант.

Початок консультацій відносно простий, якщо ви накопичили досвід протягом всієї вашої кар'єри. Все, що вам потрібно, це знати, як зробити щось краще, ніж більшість людей, або навчити людей, як це зробити,та зробити це для них на контрактній основі. Мережа - це ключ до успіху в цій бюджетній бізнес-ідеї, так що почніть із створення списку усіх, кого ви знаєте, хто міг би користуватись вашими послугами та подзвоніть до них.

Витратьте 20 доларів на: 10 доларів на коробку візитних карток, а інші 10 доларів, купуючи першим покупцям чашки кави, щоб поговорити про консультування.

3. Доглядач за будинком та тваринам.

Зокрема, починаючи з 11 вересня, люди відчувають підвищену потребу в безпеці, а доглядач за будинком дає їм певну запевненість, поки вони виїжджають з міста, це велика бізнес-ідея для вашого бюджету. Крім того, ця можливість не вимагає особливих навичок, просто достовірності та надійності. Будьте впевнені, що у вас є особисті рекомендації, а також вам буде потрібен надійний транспорт. Якщо ви любитель тварин, домашня тварина - це просто додаток.

Витратьте 20 доларів на: листівки для розміщення на дошках оголошень і більшу частину вашого часу, щоб розповсюдити інформацію про свої послуги по всій спільноті та серед груп друзів.

4. Професійний організатор.

Так багато людей в наші дні просто перевантажені своїми справами. Хоча існує постійно зростаюча тенденція людей, які хочуть спростити своє життя, більшість з нас ще цього не зробили. Це не так, що люди насправді не мають ніякої підказки про те, як все організувати, людина просто продовжує рухатися донизу, як формально, так і в буквальному сенсі. Є достатньо багато можливостей для людей, щоби за розумною ціною отримати гарно організований будинок. Існує Національна асоціація професійних організаторів, до якої ви можете приєднатись, коли ви будете готові. В більшості випадків це вимагає здорового глузду, організаторських навичок та ознайомлення з тим, що може бути у ваших місцевих постачальників та магазині.

Витратьте 20 доларів на: Локально орієнтовані об'яви Facebook.

5. Незалежний торговельний представник Avon.

Косметика - практично безконтактний бізнес, тому що це недорогий спосіб для людей почувати себе добре. Компанія Avon є найбільшою споживчою компанією з прямих продажів у світі, що має річний обсяг продажів близько 6 мільярдів доларів. У бізнесі вже більше 100 років вони мають, як високоповажну лінійку продуктів, так і одну з небагатьох надійних багаторівневих маркетингових структур (фактично вони винайшли її). Вони також пропонують продукти для мод та оздоровлення на додаток до косметичних засобів. І хоча вони зараховують себе як "товариство для жінок", досить велика кількість чоловіків насправді були дуже успішними, як представники Avon. Секрет, щоб можна заробляти на ньому на життя, а не просто отрмати трохи додаткових грошей? Створіть свій бізнес, як і будь-який інший мережевий маркетинг, або бізнес з прямого продажу.

6. Особисті послуги - покупки та доручення.

Це прекрасна ідея для бізнесу, особливо в святковий сезон. Повірте це чи ні, є люди, яких не можна було б назвати незадоволеними, що йдуть десь поруч з торговим центром, але насправді вони не задовольняються покупкою певних товарів в Інтернеті. Крім того, підписання для виконання доручень у програмі, наприклад, "Задача кролика" або доставка продуктів харчування за допомогою таких послуг, як Postmates, може негайно надати вам існуючу клієнтську базу. Якщо ваш автомобіль не надійний, виберіть щось інше. Також вам не потрібна готівка, але вам потрібен наявний кредит на вашій кредитній картці, якщо ви не працюєте через додаток, як наведені вище. Розгляньте American Express або Diner's Club, які не мають встановлених лімітів витрат. Або скористайтеся картою, яка надає грошові винагороди чи часті літаючі милі, і ви зробите приємний бонус для себе.

Витратьте 20 доларів на: Бензин, щоб підготувати свій перший робочий день.

7. Графічний дизайн та комп'ютерна публікація.

Дивно, скільки у людей є комп'ютер, але, як і раніше вони не вміють робити листівки, презентаційні матеріали та інші візуальні ресурси для свого бізнесу. Якщо ви маєте почуття гарного дизайну, знайомі з текстовим редактором і вже володієте лазерним або високоякісним струменевим принтером, ви можете потрапити до комп'ютерних видавництв. Створіть справді чудовий портфель для себе і перейдіть від дверей до дверей.

Витратьте 20 доларів на: Деякий високоякісний папір для створення своїх зразків. Витратьте більшість часу на роботу в мережі з власниками малих підприємств у вашому регіоні.

8. Репетиторство.

Із зростаючою незадоволеною нашою системою освіти та величезним зростанням в дошкільному навчанні, сьогодні існує безпрецедентна потреба в репетиторах для дітей будь-якого віку, навіть для дорослих. Якщо у вас є тема, про яку ви дізналися багато завдяки роботі або яка збереглася після школи, ви можете викладати у місцевих школах, зокрема приватних, місцевих коледжах по навчанню та пропонувати свої послуги. Не хвилюйтеся, якщо ваша тема дуже спеціалізована, навіть ті, що користуються попитом, особливо в місцевих коледжах та університетах.

Витратьте 20 доларів на: 10 доларів на візитні картки та 10 доларів на листівки для розміщення на дошках оголошень у місцевих школах.

9. Продаж eBay.

Так, там дійсно є люди, які заробляють на гідне життя, купуючи речі у продажах з гаражів та блошиних ринках та продаючи їх на eBay. Великі секрети? Достатньо виробляти продукти, в яких ви обізнані (або достатньо про них дізнаєтеся, перш ніж почати), ретельно упакувати свої товари та забезпечити бездоганне обслуговування клієнтів. Допомогою може стати цифрова камера чи сканер, але це не обов'язково.

Витратьте 20 доларів на: Перший інвентар на гаражі.

10. Секретарські послуги - друк, транскрипція та коректура.

Багато малих підприємств та приватних осіб мають потребу в цих послугах, але недостатньо коштів, щоби наймати штатного працівника або тимчасову службу через агентство. Припускаючи, що у вас є комп'ютер, принтер та електронна пошта (і необхідні навички), ви все встановите. Будьте готові розраховуватись за зроблену роботу, а не за годину.

Витратьте 20 доларів на: 10 доларів на візитні картки та 10 доларів на листівки для розміщення в місцевих організаціях малого бізнесу та центрах, де часто влаштовують власники бізнесу.


Довідник