“Darum reiche mir nun, bis oben an von des Rheines

Warmen Bergen mit Wein reiche den Becher gefüllt!

Daß ich den Göttern zuerst und Angedenken der Helden

Trinke, der Schiffer, und dann eures, ihr Trautesten!”

“Der Wanderer” Johann Hölderlin

“Отже, дай мені зараз, о Рейне,

З теплих гір твоїх, повний келих вина!

Щоби я за Богів та Героїв випив спочатку,

І потім Кохані, за Вас!”

“Мандрівник” Йоганн Гельдерлін

Фото: “Українська мить”

Ми працюємо заради них

Фото: "Pixabay"

35+ Кращих Засобів Заробити Онлайн в 2021 році

Ганна Dec. 10, 2020

Ви зараз в пошуку варіантів, як заробити онлайн? Відмінно, ви потрапили за адресою! Можливо, ви хочете знайти додаткове джерело доходів, для того, щоб оплачувати рахунки? Або ви роздумуєте про те, щоб змінити місце роботи? Незалежно від ваших причин, в інтернеті існує маса різноманітних способів, як заробити гроші онлайн.

Заробіток в інтернеті може бути дуже прибутковою справою, однак будьте обережні, навколо також велика кількість шахраїв і неефективних методів.

Далі ви знайдете більше 35 різних дійсно працюючих засобів заробити онлайн. Деякі з них включають створення власного сайту, інші - можливість працювати з аудиторією на вже існуючих платформах.

Як Заробити Онлайн з Допомогою Сайту або Блогу:

1. Заробляйте на Вашому Чудовому Блозі

2. Запуск Партнерський Сайт

3. Створіть Сайт Електронної Комерції

4. Перепродавайте Веб-хостинг

5. Створіть Онлайн-курси

6. Створіть Сайт із Платним Доступом

7. Продавайте Рекламний Простір

8. Продавайте Свої Послуги

9. Створіть Дошку оголошень для Пошуку Роботи

10. Створіть Інтернет-каталог

11. Продайте Свій Сайт

Як заробити гроші Онлайн без Сайту:

12. Публікація Книг в Kindle

13. Email-маркетинг

14. Фріланс на Upwork і Подібних Сайтах

15. Купуйте і Продавайте Сайти

16. Купуйте і Продавайте Доменні Імена

17. Продавайте Фотографії та Відеоматеріали

18. Інвестуйте в криптовалюту

19. Продавайте Товари Власного Виробництва на Etsy

20. Продавайте Свою Продукцію на Amazon (FBA)

21. Запустіть Канал на YouTube

22. Станьте Віртуальним Помічником

23. Продавайте Програмні Послуги або Програмне Забезпечення

24. Займіться Репетиторством Онлайн

25. Тестуйте Веб-сайти та Залишайте Відгуки

26. Станьте Розробником Сайтів

27. Начитуйте Аудіокниги

28. Станьте Графічним Дизайнером

29. Станьте Лідером Громадської Думки в Instagram

30. Пропонуйте Свої Послуги із SEO-оптимізаціі

31. Керуйте обліковим записом в Соціальних Мережах (SMM)

32. Створіть Подкаст

33. Станьте Незалежним Копірайтером

34. Продавайте Свої Твори мистецтва і Дизайн

35. Виконуйте Мікрозамовлення

36. Проходьте Онлайн-опитування

37. Продавайте Свою Експертну Думку на Clarity.FM

38. Приєднайтесь до Компанії, як Віддалений Співробітник

39. Консультант по Туризму

Як Заробити Онлайн з Допомогою Сайту або Блогу

Одним з перевірених часом способів заробити гроші в інтернеті є заробіток за допомогою вашого власного сайту. Ви вибираєте нішу, генеруєте трафік, а потім з його допомогою продаєте ваш продукт або послугу.

Далі ви дізнаєтеся як заробити онлайн за допомогою партнерської маркетингу, продаючи партнерські продукти, товари власного виробництва, курси та багато іншого.

Продовжуйте читати, щоб дізнатися про різні способи, як заробити в інтернеті за допомогою власного сайту.

1. Заробляйте на Вашому Чудовому Блозі

Багато людей хочуть створити блог для того, щоб висловити свої погляди на життя або проявити свій творчий потенціал.

Тим не менш, є маса людей, які своїми блогами не просто заробляють на життя, а перетворюють їх у великі компанії, наприклад, такі як Huffington Post.

Чи не кожен блогер потрапить в їх число, але якщо робити все правильно, у вас з'явиться відмінний шанс заробити гроші на вашому блозі.

Блог - це тривала і копітка робота. Не чекайте, що гроші потечуть до вас річкою із перших кроків. Але в міру того, як будуть поліпшуватися ваші письмові та інші навички, буде збільшуватися і ваш трафік, а це вже непогана можливість заробітку.

Якщо ваша мета - створити блог, який згодом можна буде монетизувати, ось кілька порад, які слід дотримуватися:

  1. Виберіть актуальну тематику, таку як здоров'я, фінанси, відносини, хобі або особистісний ріст;
  2. Завжди намагайтеся створювати пости найкращої якості;
  3. Вивчіть SEO і просувайте ваш сайт в пошукових системах;
  4. Слідкуйте за популярними блогерами та іншими впливовими людьми у вашій сфері.

Вищенаведені поради допоможуть вам рухатися в правильному напрямку. Якщо у вас є авторитетний блог c великим обсягом трафіку, у вас буде багато можливостей для монетизації вашого сайту, наприклад:

  • Платна реклама;
  • Продаж власних курсів і продуктів;
  • Продаж партнерських продуктів.

2. Запустіть Партнерський Сайт

Суть партнерської маркетингу на сайті полягає в тому, що ви рекомендуєте або робите огляди партнерських продуктів. Коли читач купує цей продукт по вашому посиланню, ви отримуєте комісію.

Наприклад, сайт Wirecutter був настільки прибутковим, що New York Times купили його за 30 мільйонів доларів. Є й інші приклади: Lucieslist, сайт, присвячений оглядам дитячих товарів, і Outdoorgearlab, сайт з оглядами похідного і туристичного спорядження.

Щоб створити свій власний сайт для партнерського маркетингу, приєднаєтеся до партнерської програми, яка відповідає тематиці вашого сайту. Наприклад, якщо у вас є блог, присвячений комп'ютерам і технологіям, ви можете стати партнером Hostinger.

Взяти, приміром, Bitcatcha. Цей сайт пропонує огляди послуг хостингу, інструментів VPN і конструкторів сайтів. Кожен раз, коли згадується продукт, в публікацію включається партнерська посилання.

Після реєстрації в партнерській програмі Hostinger ви отримаєте доступ до спеціальної панелі інструментів, де ви зможете відслідковувати всі ваші кампанії. Також вам нададуть необхідні рекламні матеріали, такі як банери, електронні книги і інфографіку.

У той час як доступні ціни на плани Hostinger самі по собі сприяють продажам, завжди є можливість збільшити вашу прибуток ще більше. За порадами і консультацією можна звернутися до персонального менеджера по роботі з клієнтами. Вони будуть раді вам допомогти.

3. Створіть Сайт Електронної Комерції

В останні роки популярність інтернет-магазинів значно зросла. Якщо створення власного інтернет-магазину поки тільки в ваших планах, то з такими платформами, як WordPress і WooCommerce можна значно прискорити цей процес.

Якщо ви вважаєте за краще мати справу з реальними продуктами і продавати щось, що можна помацати, то відкриття інтернет-магазину підійде якнайкраще.

Існує два способи успішно запустити інтернет-магазин:

  1. Створення та продаж нішевого фізичного продукту певної групи покупців.
  2. Придбання більш дешевих товарів, вироблених в зарубіжних країнах, їх перепакування та продаж з націнкою.

У першому випадку успіх гарантований за умови наявності пристрасті до продукту і готовності проводити безліч досліджень, удосконалювати і тестувати продукт.

Величезний успіх таких магазинів, як SkinnyMe Tea, BeardBrand і Ratio Coffee, доводить, що ви можете повторити подібне у власному онлайн-магазині.

Якщо перший підхід здається трохи ризикованим для вашого першого онлайн-бізнесу, тоді ви можете розглянути другий варіант перепродажу популярних зарубіжних продуктів. Цей метод включає пошук популярних товарів на таких платформах, як AliExpress, перепакування продукту і продаж через власний магазин.

Крім продажів вам також потрібно подумати про те, як ви збираєтеся доставляти свої товари. Ви можете робити це самостійно або скористатися популярним методом - дропшіппінг, де виробник доставляє клієнту його замовлення без вашої участі.

4. Перепродавайте Веб-хостинг

Перепродаж хостингу - ще один відмінний спосіб заробити гроші онлайн. Ми пропонуємо цю послугу на нашому дочірньому проекті Hosting24.

Основна ідея перепродажу хостингу - надати виділений серверний простір, який можна використовувати для створення свого власного хостинг-бренду. Це дозволяє:

  1. Створювати облікові записи веб-хостингу cPanel;
  2. Встановлювати призначені для користувача обмеження ресурсів (дискового простору, пропускної здатності і т.п.);
  3. Зручно управляти всіма обліковими записами за допомогою WHM.

Так як cPanel - це найвідоміший інструмент для управління обліковим записом хостингу, вам буде досить легко залучити нових користувачів. Час безвідмовної роботи сервера також контролюється командою адміністратора, яка забезпечує хорошу працездатність і доступність.

Це дозволяє вам зосередитися на залученні користувачів, а не на технічних аспектах управління сервером. А якщо у вас виникнуть будь-які питання, вам допоможе спеціальний персонал підтримки, доступний 24/7.

Особливо, якщо ви знайомі з тим, як працює веб-хостинг, перепродаж його буде легкою, як прогулянка по парку. Хто знає, можливо ви зможете стати одним з гігантів веб-хостингу, якщо прикладете достатньо зусиль!

5. Створіть Онлайн-курси

Здається, що онлайн курси всюди! Отже, якщо у вас є цінні знання, за які хтось готовий заплатити, це може бути відмінним варіантом заробітку в інтернеті.

Крім створення власних курсів, можливість стати інструктором надають такі навчальні платформи, як BitDegree. Це унікальна можливість передати свої навички та досвід тисячам людей, які бажають дізнатися про нові технології.

Онлайн-курси можуть бути створені в самих різних форматах, від простих завантажень в форматі PDF, аж до самостійних відеокурсів, які містять десятки годин контенту.

Створення онлайн-курсів може бути дуже потужним джерелом заробітку, оскільки ви контролюєте все самі, і немає межі того, скільки грошей ви можете заробити в інтернеті.

Як і більшість інших методів в цьому списку, онлайн-курси можна адаптувати під різні стилі веб-сайтів, включаючи блоги, інтернет-магазини і навіть партнерські сайти.

Якщо ви хочете створити онлайн-курс, але не визначилися з тематикою, завжди можна опитати вашу аудиторію, і дізнатися, що саме її цікавить і за що вона готова заплатити.

Наприклад, онлайн-курс Learn Scrivener Fast повністю присвячений тому, щоб допомогти авторам вивчити всі тонкощі програмного забезпечення Scrivener. Творець цього курсу, Джозеф Майкл, виявив цю необхідність, прочитавши коментарі до блогу Майкла Хаятта. І з тих пір цей бізнес став приносити величезний прибуток!

6. Створіть Сайт із Платним Доступом

Останнім часом дуже зросла популярність сайтів з платної підпискою. Ідею досить просто реалізувати, але для цього потрібна наявність існуючої аудиторії.

Наприклад, Марк Менсон (англ) веде популярний блог про саморозвиток. На його сайті є платна підписка, яка дає користувачам доступ до онлайн-курсів, відео та додатковим коментарів до статті. Для шанувальників його творчості це значить дуже багато.

Люди вже відвідують ваш сайт, тому що їм подобається те, про що ви пишете, і то, як ви це робите? Значить ви можете створити розділ з платним контентом.

Тепер, звичайно, не кожна людина, який відвідує ваш сайт, погодиться на таку пропозицію, але ваші віддані шанувальники не будуть проти.

Тип платної підписки буде залежати від типу сайту, на якому ви запускаєте ваш проект, а також від того, як далеко ви хочете зайти з платним контентом. Якщо вам сподобалася ідея, ознайомтеся з нашим керівництвом про те, як створити закритий сайт з підпискою на WordPress.

7. Продавайте Рекламний Простір

Практично на кожному сайті є рекламний контент. Іноді реклама нав'язлива, але при грамотному застосуванні вона природним чином інтегрується в основний контент.

Монетизація за допомогою реклами зазвичай стає можливою тоді, коли ваш сайт починає отримувати великий обсяг трафіку. Так що, якщо у вашого сайту велика кількість відвідувань і це число постійно зростає, то цей варіант, безумовно, варто вашої уваги.

Плата за розміщення реклами залежить від платформи, але зазвичай ви будете отримувати гроші в залежності від кількості показів або кліків.

Існує безліч різних рекламних платформ. Google Adsense - та, про яку, ви, швидше за все, чули найчастіше. За допомогою Google AdSense ви даєте запит, і після того, як він буде схвалений, ви можете почати додавати оголошення на свій сайт. Як правило, виплата Adsense Ads не буде великою, якщо тільки ваш трафік не обчислюється мільйонами відвідувачів в місяць.

Існують і інші рекламні платформи, такі як Ezoic та Media. Обидві мають процедуру затвердження та оцінки сайту. І обидві допомагають оптимізувати доходи від реклами.

Якщо ви не хочете працювати з рекламною платформою, можна почати продавати рекламу самостійно. І, якщо у вас є певна нишевая аудиторія, це може бути досить прибутковим варіантом. Припустимо, у вас є сайт, присвячений поліпшенню якості сну. Замість того, щоб використовувати одну з вищевказаних рекламних платформ, ви можете продати рекламний простір фірмі, яка займається виробництвом матраців.

Є ще один варіант - створення контенту, що спонсорується. Це працює наступним чином: компанії платять вам за контент про них, який ви публікуєте на своєму сайті. Такі сайти, як Buzzfeed та Millo використовують саме такий підхід.

8. Продавайте Свої Послуги

Продаж послуг з вашого сайту - один з найшвидших способів заробити онлайн.

Існує два різних підходи до продажу послуг:

Створіть освітній блог і запропонуйте свої послуги

Створіть нішевий блог, який містить корисну інформацію про певну темі. Припустимо, у вас є блог про здоров'я, і ​​ви створили досить велику базу адрес електронної пошти або у вас великі обсяги трафіку.

Ви можете додати на сайт сторінку послуг і пропонувати коучинг, пов'язаний зі здоров'ям, будь то особисто або за допомогою інструментів, таких як Skype.

Створіть базовий веб-сайт і розмістіть інформацію про свої послуги

Цей метод полягає в створенні сайту-візитки (оптимальна платформа для сайтів такого типу - WordPress) з метою представити послуги компаніям і окремим особам.

Припустимо, ви хочете стати незалежним письменником. Для цього вам необхідно вибрати нішу і створити сайт. Потім ви додаєте на цей сайт кілька сторінок, що розповідають людям, хто ви, які послуги надаєте, а також кілька прикладів ваших робіт.

Наступний крок - залучення потенційних клієнтів. Пишіть гостьові публікації, беріть участь в подкастах або досягнувши успіху з холодним охопленням (через розсилку ел.пошти).

Якщо ви хочете, щоб ваш бізнес в сфері послуг досяг нових висот, об'єднайте обидва методи і отримаєте відмінні результати.

Далі на сайті hostinger.com.ua


Довідник