“Darum reiche mir nun, bis oben an von des Rheines

Warmen Bergen mit Wein reiche den Becher gefüllt!

Daß ich den Göttern zuerst und Angedenken der Helden

Trinke, der Schiffer, und dann eures, ihr Trautesten!”

“Der Wanderer” Johann Hölderlin

“Отже, дай мені зараз, о Рейне,

З теплих гір твоїх, повний келих вина!

Щоби я за Богів та Героїв випив спочатку,

І потім Кохані, за Вас!”

“Мандрівник” Йоганн Гельдерлін

Фото: “Українська мить”

Ми працюємо заради них

Фото: “Pixabay”

Поза банківським кредитуванням: 6 альтернативних методів фінансування для стартапів

Дженіфер Пост Oct. 31, 2017

Багато підприємців, мають ідею для свого бізнесу, але їм бракує капіталу, щоб фактично розпочати його. Нові фірми часто відмовляються від банківських кредитів, і навіть якщо ваш бізнес сталий, коштів все ще може бракувати для забезпечення кредиту. Кредити, що фінансуються Адміністрацією Малого Бізнесу (у США – примітка редакції), зазвичай більш доступні, але вони стають все більш конкурентними.

Тож які варіанти залишаються для когось, хто прагне бути власником малого бізнесу? – запитує Дженіфер Пост. Ось шість варіантів, за винятком банківських кредитів, для фінансування вашого запуску.

Інтернет-кредитування

Інтернет-кредитори стали популярною альтернативою традиційним комерційним кредитам. Ці платформи мають перевагу швидкості, оскільки програма займає всього близько години, і рішення та супровідні кошти можуть бути видані протягом декількох днів. З огляду на легкість і швидкість онлайн-кредитування, економіст і колишній секретар Міністерства фінансів США Ларрі Саммерс на конференції Lend It повідомили, що він очікує, що онлайн-кредитори з часом досягнуть більш ніж 70 відсотків малих підприємств.

Відвідайте веб-сайт Business News Daily, щоб вибрати кредитора тут.

Янголи-Інвестори

Янголи-Інвестори інвестують в ранній стадії або компанії, що починають свою діяльність, в обмін на 20-25 відсотків віддачі від своїх інвестицій. Вони допомогли заснувати багато відомих компаній, у тому числі Google і Costco. Марк Ді Салво, генеральний директор фонду прямих інвестицій Semaphore сказав: "Ви, швидше за все, зможете отримати інвестора, який має стратегічний досвід, щоб він міг надати тактичну вигоду компанії, в яку вони інвестують".

Дізнайтеся, що змушує янголів-інвесторів фінансувати бізнес тут.

Венчурні капіталісти

Венчурний капітал - це гроші, які надаються для створення нових стартапів, які, як вважається, мають високий потенціал зростання та високий ризик. Компанії зі швидким зростанням, які вже мають стратегію виходу, можуть отримати до десятків мільйонів доларів, які можуть бути використані для інвестування, мережі та часто росту свого підприємства. Брайан Хоуі, доцент фінансів та директор інвестиційного центру Marist College, сказав, що оскільки венчурні капіталісти зосереджують свою увагу на конкретних галузях, вони, як правило, можуть надавати поради підприємцям щодо того, чи буде продукт успішним, або що їм потрібно зробити, щоб принести це на ринок. Проте венчурні капіталісти мають короткий поводок, коли йдеться про лояльність компаній і часто шукають, щоб вони повернули свої інвестиції протягом трьох-п'яти років, сказав він.

Дізнайтеся більше про венчурний капітал тут.

Факторинг / рахунок-фактура

Через цей процес постачальник послуг переказує вам гроші на виставлені рахунки, які ви потім повертаєте, коли клієнт зробив оплату. Таким чином, бізнес може зростати, надаючи кошти, необхідні для того, щоби функціонувати, очікуючи, що клієнти платять за непогашені рахунки-фактури. Eyal Shinar, генеральний директор компанії з управління грошовими потоками малого бізнесу Fondbox, зазначає, що ці аванси дозволяють компаніям закрити різницю в оплаті між оплачуваною роботою та виплатами постачальникам та підрядникам. "Закриваючи розрив у оплаті праці, компанії можуть прийняти нові проекти швидше", - сказала Шінар Business News Daily. "Наша мета - допомогти власникам бізнесу розвивати свій бізнес і наймати нових працівників, забезпечуючи стійкий грошовий потік".

Як вибрати факторинговий сервіс, дивіться тут.

Crowdfunding

Crowdfunding на таких сайтах, як Kickstarter та Indiegogo, може прискорити фінансування малого бізнесу. Ці сайти дозволяють підприємствам об'єднувати невеликі інвестиції з боку ряду інвесторів замість того, щоб шукати єдині інвестиції. Перш ніж зробити вибір, обов'язково ознайомтеся з умовами на різних веб-сайтах, оскільки деякі сайти мають плату за обробку платіжних коштів, або вимагають, щоб компанії підвищили повну заявлену суму, щоб зберегти ці кошти.

Ознайомтеся з новими тенденціями, пов'язаними з краудфандингом тут.

Гранти

В США підприємства, орієнтовані на науку чи наукові дослідження, можуть отримувати гранти від уряду. SBA пропонує гранти через Програми інноваційних досліджень для малого бізнесу (SBIR) та передачі технологій передачі малого бізнесу (STTR). Одержувачі цих грантів необхідні для досягнення федеральних цілей в галузі досліджень та розвитку та мають великий потенціал для комерціалізації.

Дізнайтеся більше про подання заявки на грант для малого бізнесу тут.


Довідник