“Darum reiche mir nun, bis oben an von des Rheines

Warmen Bergen mit Wein reiche den Becher gefüllt!

Daß ich den Göttern zuerst und Angedenken der Helden

Trinke, der Schiffer, und dann eures, ihr Trautesten!”

“Der Wanderer” Johann Hölderlin

“Отже, дай мені зараз, о Рейне,

З теплих гір твоїх, повний келих вина!

Щоби я за Богів та Героїв випив спочатку,

І потім Кохані, за Вас!”

“Мандрівник” Йоганн Гельдерлін

Фото: “Українська мить”

Ми працюємо заради них

Фото: "FITT"

Використовуйте ці 10 каталогів міжнародної торгівлі, щоб знайти свого наступного партнера або дистриб'ютора

Бенет О'Брайен Jan. 17, 2018

Найчастіше вважається, що правильний торговельний партнер або дистрибутор є ключем до успіху на шляху виходу на новий міжнародний ринок. Але знати, де їх знайти та як зв'язатися, може стати викликом, особливо якщо у вас мало досвіду і не так багато зв'язків на вашому цільовому ринку. На щастя, є кілька чудових онлайн-ресурсів, які допоможуть вам зробити це. Ось деякі з найпоширеніших онлайнових довідників, які ви можете використати, щоб знайти та встановити ці ключові контакти для вашого міжнародного підприємства.

1. GlobalTrade.net

Globaltrade.net є однією з провідних міжнародних довідників в Інтернеті, серед яких близько 149 000 постачальників послуг з імпорту та експорту по всьому світу перераховані на своєму сайті. Ви можете не тільки шукати контакти, але також можете зареєструвати свою компанію та отримувати партнерів, які шукають вашу категорію бізнесу в каталозі. GlobalTrade.net має безкоштовну версію, срібну версію, доступну за 300 доларів на рік, і золоту версію вартістю 900 доларів на рік. Версії срібла та золота дозволяють генерувати більший обсяг потенційних клієнтів, а також список можливостей та рейтингу вашого бізнесу для отримання додаткових послуг.

2. FITA.org

Довідник FITA (Федерація міжнародних торгівельних асоціацій) є величезним списком торгових асоціацій в Північній Америці. Загальна сукупність усіх компаній, пов'язаних із цими торговельними асоціаціями, становить понад 400 000. Це робить торговий каталог FITA ідеальним для закордонних компаній, які шукають партнерів у Північній Америці. Звичайно, цей каталог також може бути корисним для підприємств Північної Америки, які шукають інших партнерів у регіоні.

3. Globality.com

Globality.com - це каталог торгівлі, який спрямований на з'єднання великих транснаціональних корпорацій з малим та середнім бізнесом. Щоб користуватися каталогом, спочатку користувачі повинні створити короткий опис проекту, тоді Globality використовуватиме штучний інтелект, експертів з торгівлі та алгоритми для з'єднання вашої компанії з постачальниками послуг, які вже перевірені. Цей сайт є практичним ресурсом, як для великих компаній, які бажають співпрацювати з меншими компаніями, так і навпаки, оскільки це робить для вас велику частину роботи. Технологія відповідності технології Globality відома своїми ефективними результатами.

4. Internationalbusinessdirectory.com

Домашня сторінка "Міжнародний бізнес-довідник" містить десятки міжнародних категорій і регіонів та дозволяє здійснювати пошук за будь-яким з варіантів. Так, наприклад, ви могли б шукати підприємства в Карибському басейні або Центральній Америці, або ви могли б шукати наукові та природоохоронні підприємства, торговельні та комерційні підприємства, підприємства імпорту та експорту тощо. Якщо ви знаєте точний регіон і категорію бізнесу, які Ви шукаєте, цей сайт може бути чудовим інструментом для вас.

5. Tradecouncil.org

Міжнародна торгова рада складається з компаній та приватних осіб з 76 країн і має сильну міжнародну репутацію. Його мета - допомогти людям та підприємствам, що беруть участь у міжнародній торгівлі об'єднатися в мережу, навчатися та працювати з керівними органами компаній, щоб допомогти міжнародній торговельній галузі. Каталог членів Міжнародної торгової ради - це повний список усіх членів організації. Цей список може бути корисним для всіх, хто шукає контакти в міжнародній торгівлі.

6. Hoovers.com

Hoovers.com, що контролюється компанією управлінням бізнесу та аналізу Dun and Bradstreet (D & B), стверджує, що є найбільшою в світі бізнес-базою даних, в якій перераховано понад 100 мільйонів контактів. Ви можете шукати в цьому каталозі за галуззю, за назвою чи за місцем розташування, що полегшує пошук того, що ви шукаєте. Якщо ваша мета - знайти багато контактів або провести широкий пошук, то це може бути найкращим каталогом для вас. База даних пропонує безкоштовну пробну версію, а додаткові параметри доступні лише за допомогою платного доступу.

7. Tradekey.com

На додаток до каталогу найвищої якості, Tradekey також функціонує як ринок і дозволяє встановлювати продажі безпосередньо через сайт. Насправді у Tradekey є цілий розділ лише для покупців. Це робить його одним з кращих місць в Інтернеті для встановлення угод із міжнародними покупцями.

8. Europages.com

Europages є провідними торговельними каталогами для європейських компаній, з переліком понад 2,6 мільйонів підприємств, в основному розташованих у Європі. Ключовою перевагою Europages є те, що вона має мережу перекладів і багатомовну пошукову систему, що робить її доступною серед найбільш зручних для користувача каталогів. Ви можете просто вибрати свою мову і шукати те, що вам потрібно, з упевненістю, що все буде перекладено належним чином, і ніяких мовних бар'єрів та проблем не виникне. Це має вирішальне значення, коли ви враховуєте, що багато торговельних угод встановлено між підприємствами, розташованими в країнах з різними мовами.

9. ExportCanada.com

Export Canada пропонує великий список доступних для пошуку канадських експортерів. Підприємства, які хочуть знайти канадських постачальників послуг, можуть шукати за такими категоріями, як камінь та скло, витвори мистецтва, взуття та головні убори. Канадські продукти мають репутацію за якість, і ExportCanada.com допомагає компаніям у всьому світі зв'язатися з ними та купувати продукти від цих компаній. Якщо ви працюєте від імені однієї канадської компанії, перелік вашої компанії в цьому каталозі є практичним ресурсом для отримання потенційних клієнтів.

10. Foreign-trade.com

Цей веб-сайт називає себе "найбільшою міжнародною спільнотою в світі для міжнародної торгівлі". На своїй домашній сторінці ви знайдете зручну панель пошуку, яка дозволяє здійснювати пошук безпосередньо для продуктів, постачальників чи імпортерів. На додаток до зручного каталогу, Foreign Trade Online має інші корисні інструменти, такі як список виставок, за допомогою яких можна здійснювати пошук і багато інформації про подорожі та митний контроль. Цей сайт виходить далеко за рамки простого каталогу, який є універсальним магазином для всього, що потребує міжнародної торгівлі, з точки зору онлайнових ресурсів.


Довідник