“Darum reiche mir nun, bis oben an von des Rheines

Warmen Bergen mit Wein reiche den Becher gefüllt!

Daß ich den Göttern zuerst und Angedenken der Helden

Trinke, der Schiffer, und dann eures, ihr Trautesten!”

“Der Wanderer” Johann Hölderlin

“Отже, дай мені зараз, о Рейне,

З теплих гір твоїх, повний келих вина!

Щоби я за Богів та Героїв випив спочатку,

І потім Кохані, за Вас!”

“Мандрівник” Йоганн Гельдерлін

Фото: “Українська мить”

Ми працюємо заради них

Фото: "Pyxabay"

75 ідей для бізнесу, які можна запустити дешево або безкоштовно (2)

Мюррей Н'юлендс Jan. 19, 2018

В попередній статті ми описали перші 25 ідей для бізнесу, які можна запустити дешево або безкоштовно. Тут ми продовжуємо знайомити вас із додатковими можливостями для успішного бізнесу.

26. Інтернет-продаж фотографій

Якщо ви професійний фотограф або просто має глибоку пристрасть до цього, ви можете заробляти гроші своїми фотографіями на сайтах, що продають фото. Все, що вам потрібно для початку, це камера, бажано цифрова дзеркальна фотокамера розміром щонайменше 8 мегапікселів, а також комп'ютер. Після того, як ви встановите себе на веб-сайтах, таких як GettyImages.com та Flickr.com, ви можете налаштувати власний веб-сайт зі списком та ціною ваших фото за одиницю.

27. Планування їжі

Є багато людей, які люблять їжу, але не мають жодного поняття про те, що купити. Вони або не дуже впевнені в роботі на кухні, не знають перше, що стосується збалансованої дієти, або боротьби з підтримкою бюджету. Як плановик їжі, ви б могли:

  • Створити список інгредієнтів
  • Створити, крок за кроком, рецепти для ваших клієнтів
  • Пояснити поживну цінність їжі, щоб навчати своїх клієнтів
  • Пояснити їм, як вони можуть зекономити гроші, дотримуючись ваших планів харчування

28. Послуги адвокації пацієнтів

Послуги адвокації пацієнтів надзвичайно важливі для громад у всьому світі. Щодня ви будете:

  • Допомагти людям відстежувати лікарні для документообігу
  • Збирати рахунки для страхових компаній
  • Мати справу із страховими компаніями

Люди, які потребують цих послуг, швидше за все, хворіють або в депресії, яка залишає їх крихкими і часто нездатними захищати себе. І для них важливо, що вони мають відповідну підтримку в цей час у своєму житті.

29. Електронний магазин

Якщо у вас є чудовий продукт, але немає грошей для інвестування в фізичний візок, персонал та рахунки, чому б не встановити себе в Інтернеті? Окрім відсутності величезних монетарних інвестицій та часу, маркетингові можливості в Інтернеті є нескінченними. Крім того, хоча вітрина магазину прекрасна для цілей брендингу, вона обмежує розмір і обсяг вашої аудиторії. Займаючись магазином електронної комерції, ви можете:

  • Продавати для будь-кого у світі
  • Мати магазин, який працює цілодобово (це означає, що ви буквально заробляєте гроші у вашому сні)
  • Використовувати промо-акції легко і коли завгодно
  • Робити перехресний продаж між вашими маркетинговими та соціальними медіа-платформами та вашим веб-сайтом
  • Виконувати маркетингові кампанії через Google та інші платформи

30. Опитування

Хоча ви не збагатитесь опитуванням в Інтернеті, ви можете досягти стабільного прибутку, якщо ви підпишетеся на декілька сайтів. У цих опитуваннях можна брати участь в будь-який час, і зазвичай заробіток може сягати близько 150 доларів +. Деякі з найпопулярніших пошукових платформ включають:

  • MySurveys
  • InboxDollars
  • Global Test Market
  • EarningStation
  • Harris Poll

31. Відеопродукція

Існує кілька способів використання відеозйомки для створення власного домашнього бізнесу. Є багато людей, які бажають стати знаменитостями на YouTube, але які не мають навичок для завантаження якісних, добре відредагованих відео. Послуги, які ви могли б запропонувати, включають:

  • Редагування Vlog
  • Створення музичних відеокліпів
  • Озвучування
  • Реклама

32. Консультант з питань сталого розвитку

Підприємства всіх розмірів намагаються знайти нові способи зробити свій внесок для навколишнього середовища шляхом впровадження екологічних практик. На жаль, багато екологічно чистих технологій, доступних на сьогоднішній день, дуже дорогі, тому власникам бізнесу потрібен хтось подібний до вас, який може порадити їм, як вони можуть змінити свій технологічний процес, не жертвуючи чистим прибутком.

33. Представник Колл-Центру

Більше компаній прагнуть наймати представників колл-центрів, які готові працювати вдома із питаннями обслуговування клієнтів. Все, що потрібно для початку, це комп'ютер та телефонна лінія. Окрім того, що ви можете заробити хорошу базову зарплату, ви не матимете будь-яких витрат на проїзд та зможете заощадити гроші, готуючи їжу вдома.

34. Представник з прямих з продажів

Термін "продажі від дверей до дверей" часто відштовхує людей, тому що всі вони уявляють, як щодня перед обличчям хлопають двері. Тим не менше, працюючи на такі компанії, як Avon, Mary Kay і Tupperware у певних областях, ви можете розмістити в своїй оселі дуже цікаві речі, що дозволяє заробляти гроші під час зустрічі з новими людьми.

35. Планування подорожей

З усіма платформами бронювання, доступними сьогодні в Інтернеті, кожен може забронювати свято з комфортом свого будинку. Але з такими численними чинниками для порівняння це може бути обтяжливо робити самому. Деякі з них включають:

  • Авіарейси
  • Прокат автомобілів
  • Готелі
  • Ресторани
  • Екскурсії
  • Діяльності

Якщо у вас є сильні організаційні навички та вміння знайти хорошу угоду, ви можете запропонувати ці послуги іншим, хто має менше часу у своєму розпорядженні. Знайдіть угоди для своїх клієнтів і додайте доплату за свої послуги.

36. Інтернет-замовлення на вишивку

Люди стають все більш сумлінними щодо того, як вони виглядають, і з цим виникає потреба в спеціальному одязі. Один розмір не підходить всім, і бізнесмени і жінки, зокрема, хочуть побачити свою особливість, коли кожен день відвідують офіс. Індивідуальна індустрія одягу, як і раніше, залишається відносно невикористаною, отже, запуск бізнесу зараз запропонує вам значний потенціал для зростання в майбутньому. Окрім того, що їх частина доставляється безпосередньо до своїх будинків, ви можете запропонувати:

  • Тканину
  • Шаблони
  • Розмір
  • Монтаж
  • Вишивання
  • Підкладку

37. Валютна торгівля

Онлайн-торгівля валютою простіше, ніж коли-небудь, завдяки кількості навчальних відеороликів, онлайнових курсів та програм, які пропонують покрокові посібники, щоб стати торговцем валютою. Все, що тобі потрібно, це:

  • Технічні навички
  • Фундаментальні аналітичні навички
  • Невелика кількість грошових потоків
  • Телефон, планшет або комп'ютер

38. Телемаркетингові послуги

Все більше і більше компаній здійснюють аутсорсинг своїх маркетингових заходів, і телемаркетинг є одним з них. Як незалежний телемаркетер, який працює вдома, ви будете призначати зустрічі з клієнтами та створювати теплі візити для компаній. Сума, яку ви стягнете, залежить від розміру компанії, в якій ви працюєте, та бюджету, який вони хочуть виділити.

39. Послуги рефералів

Ви є людиною, до якої звертаються всі ваші друзі та родина, коли вони намагаються знайти гарний ресторан, юриста, килим чи садівника? Якщо це так, і вам подобається звертатися до всіх підприємств, які ви знаєте у вашому районі, ви можете почати бізнес, який саме цим і займається. Ви зможете працювати з окремими особами та компаніями, допомагаючи клієнтам знайти те, що вони хочуть, і компанії отримують більше клієнтів. Щоб почати, вам потрібно:

  • Зібрати список компаній, з якими ви хочете працювати, у списках рефералів
  • Продайте їм переваги того, як бути в списку
  • Розмістіть рекламу в Інтернеті та на Жовтій сторінці, щоб отримати клієнтів

40. Події та планування проектів

Подія та планування проекту можуть бути зроблені віддалено, але практичний підхід і надання послуг у вашому регіоні буде більш вигідним для вас, як з контролю якості, так і з монетарної точки зору. Ви можете почати цей бізнес з комфортом та зустрічатися з клієнтами в ресторанах, кафе, в їхньому офісі або будинку.

41. Професійна фотографія

Незалежно від того, це весілля, сімейне свято або бізнес-маркетингові матеріали, люди платять хороші гроші для професійної фотографії. Якщо ви не відчуваєте потребу підписатись на он-лайн курс, єдине грошове інвестування, яке вам доведеться зробити, - це камера. Встановіть свій щоденний збір і не забувайте враховувати витрати на проїзд.

42. Репетиторство

Ви раніше працювали вчителем? Ви володієте другою мовою? Ви вивчали математику, науку або будь-який інший предмет? Якщо так, ви можете навчати дорослих та дітей. Це буде коштувати вам дуже мало, щоб отримати налаштування, і запропонувати свої послуги в приватних будинках.

43. Комп'ютерний тренер

Є багато людей старшого віку, які хочуть навчитися користуватися комп'ютерами та Інтернетом, а це означає, що, якщо ви володієте досвідом як Mac, так і ПК, ви можете запропонувати свої послуги у вашому районі. Будьте обережні, більшість з них не будуть так захоплені комп'ютерами, як ви, тому вони хочуть лише вивчати основи, такі як електронна пошта та використання веб-переглядача.

44. Менеджер нерухомості

Як менеджер майна, ви будете відповідальні за те, щоб нерухомість, яку ви пропонуєте була в належному стані. Ви також будете головною контактною особою для орендарів і будете відповідальними за те, щоб нерухомість, якою ви керуєте, були безпечна і добре утримувана.

45. Головний інспектор

Ця робота може виглядати так, як просто питання огляду будинків людей, але це дійсно потребує високого рівня кваліфікації. Вам потрібно буде дізнатись про нові продукти, які постійно з'являються на ринку та залишаються оновленими. Створення мережі та створення позитивних відносин з місцевими агентствами нерухомості дасть вам найкращі шанси на успіх, оскільки вони будуть рекомендувати ваші послуги іншим у вашому регіоні.

46. ​​Кур'єрські послуги

Можливо, ви думаєте, що "це така, що потрібна поштова кімнатіа, але насправді підприємства у велелюдній місцевості часто користуються місцевими кур'єрськими послугами, оскільки вони можуть запропонувати більш гнучку систему прийому та виїзду. Через конкретні послуги, які ви пропонуєте, ви також зможете стягувати додаткові кошти.

47. Коучинг або наставництво

Якщо у вас є досвід роботи в конкретній галузі, у вас були успіхи у минулому або ви когось вчили розумінню якогось предмета, тренінги або наставництво може бути для вас. Люди, особливо стартап підприємці, шукають керівництва через наставництво та тренінги. Ви можете налаштувати свої послуги з комфортом вашого будинку без грошових інвестицій.

48. Масажист

Ліцензування, щоб стати масажистом, варіюється залежно від штату, в якому ви проживаєте, але якщо у вас є пристрасть до діяльності, пов'язаної з охороною здоров'я, ви можете взяти курс масажистки та створити клініку у вашому будинку. Після того як ви закінчите курс і отримаєте ліцензію, вам доведеться інвестувати в масажне ліжко, а також відповідні масла та масажні вироби.

49. Персональний тренер

Ви думаєте, що ви є прихильником фітнесу? Тоді чому б не спрямувати цю енергію в курс, із харчування та анатомія тіла? Завдяки цьому ви можете навчати новачків у вашому будинку або через місцевий тренажерний зал.

Далі буде ...


Довідник