“Darum reiche mir nun, bis oben an von des Rheines

Warmen Bergen mit Wein reiche den Becher gefüllt!

Daß ich den Göttern zuerst und Angedenken der Helden

Trinke, der Schiffer, und dann eures, ihr Trautesten!”

“Der Wanderer” Johann Hölderlin

“Отже, дай мені зараз, о Рейне,

З теплих гір твоїх, повний келих вина!

Щоби я за Богів та Героїв випив спочатку,

І потім Кохані, за Вас!”

“Мандрівник” Йоганн Гельдерлін

Фото: “Українська мить”

Ми працюємо заради них

Фото: "Pyxabay"

Як впровадити досконалу маркетингову стратегію для компаній з програмного забезпечення

Walker Sands Communications Feb. 1, 2018

Сильна маркетингова стратегія для компаній з програмного забезпечення (ПЗ) це не так просто, як це виглядає. Хай-тех маркетологи повинні чітко продемонструвати складність своїх продуктів та послуг, і водночас боротися за місце на ринку, заповнене новими технологіями. Щоб виділитися, потрібно підняти маркетингову стратегію свого бренду на наступний рівень.

4 кроки для розробки якісної маркетингової стратегії для компаній ПЗ

Щоб досягти максимальної експозиції бренда, не достатньо, просто отримати кілька місць у торговому виданні. Хороша маркетингова стратегія для компаній ПЗ вимагає багатоплатформенного підходу, за підтримки досвідченої, талановитої команди, яка може звернути увагу на вашу компанію та продукти.

  • Розкажіть унікальну, особисту історію своєї марки. Занадто багато технологічних компаній помиляються використовуючи надмірно технічний жаргон у свої комунікації. Хоча вам потрібно чітко пояснити, що пропонує ваше програмне забезпечення, не забувайте персоналізувати ваші маркетингові зусилля. Розкажіть історію про те, як ваше програмне забезпечення змінило бізнес на краще.
  • Зрозумійте, хто купує ваш продукт. Коли справа доходить до програмного забезпечення, подорож покупця не завжди очевидна (особливо для B2B компаній), оскільки користувач не обов'язково приймає рішення про покупку. Маркетингова стратегія для компаній ПЗ може бути спрямована на покупців, які впливають на рішення покупки. Вам потрібно розробити ретельний, точний опис особи покупця, для тих хто керуватиме вашим веб-дизайном та процесом цифрового маркетингу, щоб забезпечити зацікавлення людей, які фактично приймають рішення щодо покупки.
  • Інвестиції в соціальні мережі на довгий термін. Створити сторінку Facebook легко, але важко оволодіти платформою. Ви повинні взяти на себе зобов'язання вкладати час і гроші в свою соціальну стратегію. Незважаючи на те, що багато компаній наймають стажерів для зобов'язань, щодо соціальних мереж, використовуйте досвідчених і талановитих комунікаторів, які можуть ефективно представляти ваш бренд.
  • Використовуйте стійку, послідовну стратегію SEO. Як і в соціальних мережах, SEO не обов'язково є швидким і легким кроком. Потужна присутність в Інтернеті поступова. Не відмовляйтеся від ваших зусиль SEO, якщо ви не бачите негайних ефектів. Щоб отримати реальні результати, вам потрібен послідовний пошук ключових слів і загальнодоступний вміст, який закріпить ваш веб-сайт як інформаційний вузол та підвищить рейтинг у пошукових системах.

Маркетингова стратегія для компаній ПЗ, яка дійсно працює

Якщо ви намагаєтесь оновити маркетингову стратегію свого програмного продукту, не шукайте нічого більше, ніж Walker Sands Communications. Walker Sands освоїла стратегію, яку ми називаємо цифровою екосистемою, інтегруючи цифровий маркетинг із традиційними суспільними зв'язками, щоб надати потужні результати для клієнтів.

Ми спеціалізуємося на технології B2B, тому ми звикли працювати з клієнтами в складних галузях. Наші послуги включають:

  • Дизайн веб-сайтів та мобільний маркетинг
  • Відео маркетинг
  • Пошукова оптимізація (SEO) та оплата за клік (PPC)
  • Маркетинг соціальних мереж
  • Відносини із ЗМІ


Довідник