“Darum reiche mir nun, bis oben an von des Rheines

Warmen Bergen mit Wein reiche den Becher gefüllt!

Daß ich den Göttern zuerst und Angedenken der Helden

Trinke, der Schiffer, und dann eures, ihr Trautesten!”

“Der Wanderer” Johann Hölderlin

“Отже, дай мені зараз, о Рейне,

З теплих гір твоїх, повний келих вина!

Щоби я за Богів та Героїв випив спочатку,

І потім Кохані, за Вас!”

“Мандрівник” Йоганн Гельдерлін

Фото: “Українська мить”

Ми працюємо заради них

Фото: "КМУ"

МОН презентувало інноваційне обладнання для освітнього простору

Володимир Гройсман April 15, 2018

Згадайте 90-ті роки. Всі забули про навчання, почали займатися підприємництвом - пише на своїй сторінці Фейсбук премєр-міністр Гройсман.

 

Український вчитель був пригнічений і навіть принижений державою. Сьогодні ми відновлюємо повагу до вчителів та запроваджуємо в системі освіти абсолютно нові стандарти. Почали змінювати початкову школу, щоб сформувати в ній доброзичливе середовище: - Вже створені прогресивні методики навчання; - Школи будуть оснащені новим обладнанням, меблями. На ці цілі в 2018 році виділено майже 1 млрд грн; - 386 млн грн на масштабне підвищенням кваліфікації вчителів; - 163 млн грн на придбання техніки для початкової школи; - У 2017 році зарплата вчителів зросла на 50%, з першого січня 2018 року – ще на 25%. В освіті має панувати зовсім інший психологічний підхід. Ми хочемо відкрити всі можливості і таланти українських дітей.

 

 

Парти та стільці, які формують правильну поставу, інтерактивні дошки, яскраві кольори та малюнки на стінах. Такою буде нова українська школа.

 

 

У Міносвіти презентували сучасні меблі, обладнання та загалом інноваційні рішення для освітнього простору. Тут все яскраве та технологічне, навчання тісно переплетене з грою.

Впевнений, що дітям сподобається, особисто я – у захваті!


Довідник