“Darum reiche mir nun, bis oben an von des Rheines

Warmen Bergen mit Wein reiche den Becher gefüllt!

Daß ich den Göttern zuerst und Angedenken der Helden

Trinke, der Schiffer, und dann eures, ihr Trautesten!”

“Der Wanderer” Johann Hölderlin

“Отже, дай мені зараз, о Рейне,

З теплих гір твоїх, повний келих вина!

Щоби я за Богів та Героїв випив спочатку,

І потім Кохані, за Вас!”

“Мандрівник” Йоганн Гельдерлін

Фото: “Українська мить”

Ми працюємо заради них

Фото: "Pyxabay"

Безкоштовне програмне забезпечення для малого бізнесу: 32 інструменти для спрощення вашого бізнесу (2)

Мегі Аланд Jan. 13, 2018

В попередньому матеріалі ми описали 11 безкоштовних інструментів для полегшення роботи МСП. Тут ми продовжуємо знайомити вас із програмним забезпеченням для підвищення ефективності вашого бізнесу.

12. Безкоштовне програмне забезпечення для управління проектами - Asana

Стефані Макдональд, власник, Hire Performance

Я власник малого бізнесу, який часто працює на кількох клієнтських проектах, і це вимагає пом'ятати всі деталі та притримуватись часових строків. Я використовую безкоштовне програмне забезпечення для управління проектами під назвою Asana, щоб залишитися в курсі всіх маленьких деталей, які потрібно відслідковувати за кожним проектом. Ви можете створити сторінку проекту, потім створювати завдання під цим проектом, що полегшує відстеження різних потреб клієнтів.

13. Безкоштовна примітка про прийом, організацію та архівацію додатків - Evernote

Ден Гудема, StartupPOP

Evernote, мабуть, є єдиним найважливішим безкоштовним програмним забезпеченням, яке я використовував протягом останніх 5 років, щоб допомогти собі у своєму маленькому бізнесі. Це дозволило мені зберігати текст, зображення та відео в хмарі зі свого смартфона, планшета та настільних комп'ютерів. Оскільки я почав користуватися Evernote, мені не довелося користуватися липким папером для нотаток і писати записки, а коли навіть мій смартфон, або мій ноутбук розряджається або ламається, інформація в хмарі не втрачається.

14. Безкоштовне програмне забезпечення бухгалтерського обліку - Wave

Боні Альбо, Bonny Adventures

Wave - це безкоштовна програма для виставлення рахунків, витрат і доходу, яку можна завантажити як додаток або використовувати на своєму робочому столі. Мені потрібно близько 15 хвилин, щоб налаштувати його, щоб всі дані облікових записів компаній автоматично переносилися в додаток, тому тепер мені не потрібно вручну відстежувати витрати, квитанції, платежі тощо. Я можу також виставляти рахунки клієнтам (безкоштовно, просто сплачуючи вартість Visa / MC / AMEX), додавати зображення з квитанцій у свій файл з інших облікових записів (і він автоматично заповнить більшу частину даних для мене), а також отримувати щотижневі звіти електронною поштою про будь-які зміни в моїх облікових записах. Справді блискуче, я використовувала його протягом шести місяців, і це стало незамінним для мене, особливо, коли я працюю з багатьма валютами регулярно.

15. Безкоштовна обробка заробітної плати - Xero

Крісталінн Шелтон, Fit Small Business

Якщо ви шукаєте доступне програмне забезпечення для бухгалтерського обліку, на додаток до заробітної плати, Xero це відмінний варіант. Стандартна підписка на їх бухгалтерське програмне забезпечення коштує всього 30 доларів на місяць, і ви можете безкоштовно запускати обчислення заробітної плати для 5 працівників (10 з преміальним рахунком), керуванням відвідуваністю та розрахунками з податкових платежів.

16. Безкоштовний додаток для автоматизації веб - Zapier

Стеф Тейлор, The Bloomin’ Boss, Wildbloom Creative

Моє улюблене вільне програмне забезпечення для бізнесу - Zapier. Це по суті автоматизує всі маленькі завдання, такі як обмін повідомленнями на соціальних платформах або оновлення CRM. Він об'єднує безліч різних додатків разом для створення автоматизації, і ви можете створювати власні автоматизації з невеликими технічними знаннями. Обмеження безкоштовної версії означають, що ви не можете підключити її до "преміум-додатків", і ви можете мати лише обмежену кількість автоматизації. Однак навіть безкоштовна версія, безумовно, суттєво заощаджує час!

17. Безкоштовне програмне забезпечення запису з екрану - HYFY

Монте Ейсеман, Аналітик, Гільдія Капітал

HYFY - це відеореєстратор, який дозволяє записувати як відео на вашому екрані, так і ваше аудіо, яке описує те, що знаходиться на відео одночасно. Після запису ви отримаєте посилання та інтеграції із Slack та Hipchat, завдяки чому ви зможете легко поділитися відео з членами команди (або просто надіслати його електронною поштою). Це дійсно чудовий інструмент для бухгалтерів, вчителів, відділів продажів, розробників тощо. HYFY допомагає скоротити час, надаючи тривалі та детальні описи того, чим необхідно поділитися замість скріншотів та довгого, складного електронного листа.

18. Безкоштовна платформа для пошуку найкращого страхування для вашого бізнесу - CoverWallet

Максим Райман, CoverWallet

Платформа CoverWallet розроблена для того, щоб допомогти власникам малого бізнесу зрозуміти їхні ризики та потреби у покритті; купівля страховки онлайн; і керувати всією своєю інформацією та пов'язаними документами в цифровій формі. Платформа керування CoverWallet дозволяє вам запитувати сертифікати від кожної сторони, відстежувати, коли вона була отримана, і отримувати сповіщення, якщо їх покриття не відповідає вимогам або потребує оновлення. Забудьте про масивні електронні таблиці або сумніви, що ваші партнери виконають те, що вони обіцяли.

19. Пошук безкоштовної адреси електронної пошти - Hunter

Керрі Вуд, директор з маркетингу, Leaseref.com

Ми використовуємо Hunter, щоб знайти адреси електронної пошти. Він може бути встановлений у веб-переглядачі Chrome із магазину додатків Chrome. Коли ви знаходитесь на веб-сайті, просто натисніть значок Hunter, і він буде шукати адреси електронної пошти на веб-сайті або соціальній платформі. У вас буде 150 безкоштовних пошуків щомісяця.

20. Безкоштовні інструменти автоматизації зростання сайтів - Sumo

Крісті Портер, Консультант, Signify

Я використовую його лише пару тижнів, але я вже люблю Sumo! Це мій улюблений інструмент. Що спонукало мене зареєструватися, - це функція "Поділитися". Вона дозволяє мені мати кнопки соціальних мереж на кожній сторінці, але саме тад де мені потрібно та із смаком. До Sumo я мав можливість робити це лише в моїх публікаціях блогу. Я також використовую "Heat Maps", щоб побачити, де люди натискають на моєму сайті, щоб переконатися, що ці області сайту легко зрозуміти і добре оптимізовані для відвідувачів. Тут також є інтеграція з Google Analytics, "Welcome Mat" для додавання спливаючих вікон на вашому сайті, та кілька інших речей. Я повільно працюю над своїми функціями, щоб побачити, що може бути кращим для мого малого бізнесу, але це чудовий ресурс, доступний безкоштовно.

21. Безкоштовна система управління контентом - WordPress

Наджиулла Бабар, президент, Interloper, Inc.

За допомогою a href="https://ru.wordpress.com/" target="_blank" rel="noopener">WordPressви можете легко створити веб-сайт або блог безкоштовно. Є тисячі безкоштовних плагінів, які покращують функціональність основного програмного забезпечення. Окрім того, якщо ви досягнете стадії, коли ви вважаєте, що вам потрібно вийти за рамки безкоштовних функцій, існує безліч хороших професійних розробників, які можуть допомогти вам розширитися.

Далі буде ...


Довідник