“Darum reiche mir nun, bis oben an von des Rheines

Warmen Bergen mit Wein reiche den Becher gefüllt!

Daß ich den Göttern zuerst und Angedenken der Helden

Trinke, der Schiffer, und dann eures, ihr Trautesten!”

“Der Wanderer” Johann Hölderlin

“Отже, дай мені зараз, о Рейне,

З теплих гір твоїх, повний келих вина!

Щоби я за Богів та Героїв випив спочатку,

І потім Кохані, за Вас!”

“Мандрівник” Йоганн Гельдерлін

Фото: “Українська мить”

Ми працюємо заради них

Фото: “Pixabay”

Безкоштовне програмне забезпечення для малого бізнесу: 32 інструменти для спрощення вашого бізнесу

Мегі Аланд Dec. 25, 2017

Як власник малого бізнесу, ви знаєте, наскільки швидко можуть вирости витрати. На щастя, для вас є велика кількість безкоштовних інструментів, які можуть допомогти вам скоротити витрати. Ми запитали про улюблене вільне програмне забезпечення для малого бізнесу та отримали тонну відповідей. У цій статті ми поділимося з вами найулюбленішими відгуками власників малого бізнесу, які використовують ці інструменти, щоб полегшити своє життя - пише Мегі Аланд.

1. Безкоштовний Reader для кредитних карток для вашого смартфона - Square

Кріста Фабрегас, Fit Small Business

Square дає вам можливість приймати кредитні картки через ваш смартфон, і ви сплачуєте лише тоді, коли ви здійснюєте продаж. Тут, у Fit Small Business, ми переглянули багато своїх безкоштовних та платних послуг, і в більшості випадків вони є найкращим варіантом! На додаток до читачів смартфонів вони також пропонують повноцінну POS-систему, програму лояльності, інтернет-магазин та різні інші торгові послуги. Натисніть тут, щоб прочитати наш поглиблений посібник із Square комісій та ціноутворення.

2. Безкоштовне програмне забезпечення для обслуговування клієнтів - Helprace

Віталій Вербенко, Helprace

Helprace - це програмне забезпечення для обслуговування клієнтів, яке включає довідкову службу щодо продажу квитків, базу знань та форум для відгуків. Існує також віджет збірки зворотних зв'язків, який можна розмістити будь-де на вашій веб-сторінці. Безкоштовна версія цього додатка може бути використана для простого управління електронною поштою та збирання ідей.

Ось що ви можете зробити з безкоштовною версією:

  • Квиток на продаж (підтримка електронною поштою) для декількох співробітників
  • Зворотній зв'язок, щоб збирати та відслідковувати питання, ідеї, проблеми та похвалу
  • Портал самообслуговування, в тому числі база знань.

3. Безкоштовний інструмент для опитування - Survey Monkey

Маліса Лієр, Malisa Lieser Planning

Survey Monkey допомагає вам створювати безкоштовні опитування, щоб ви могли краще обслуговувати свою аудиторію. У них також є безкоштовні шаблони, щоб ви могли створювати приємні огляди для надсилання своїм клієнтам. Отримання відгуків про ваш продукт або послугу - це чудовий спосіб дізнатись, що потрібно покращити, і те, що зараз працює!

4. Безкоштовний CRM - Zoho

Марк Проссер, Fit Small Business

Zoho пропонує безкоштовне CRM для 3 співробітників і становить 12 доларів на місяць для кожного користувача після цього. Це дає вам більшу частину функціональності пакетів, таких як Salesforce за невеликою часткою ціни. Ви можете натиснути тут, щоб прочитати докладне порівняння цих двох. Крім того, Zoho пропонує електронну пошту, програмне забезпечення для бухгалтерського обліку, розробник додатків тощо.

5. Безкоштовний маркетинг електронної пошти - MailChimp

Зондра Вілсон, Blu Skin Care

Я часто використовую MailChimp для надсилання електронних пошкоджень покупцям про поради щодо продажу та догляду за шкірою. Безкоштовний рівень цієї популярної служби керування електронною поштою дозволяє мені надсилати до 12 000 листів щомісяця до списку, що не перевищує 2000 електронних адрес. Інакше кажучи, ви не можете заповнити весь світ, але типовий малий бізнес, включаючи Blu Skin Care, може надсилати електронною поштою значну частину вашої клієнтської бази. Безкоштовна версія MailChimp практично без обмежень. Крім того, ви отримуєте доступ до безкоштовних всеохоплюючих звітів MailChimp та тестування A/B split.

6. Безкоштовне керування соціальними медіа - HootSuite

Арон Хокель, партнер, AltaVista Strategic Partners

HootSuite - це найкращий безкоштовний інструмент для управління соціальними медіа. Це дозволяє запланувати майбутні публікації, автоматично надсилати їх до 3 соціальних профілів, відстежує всю вашу аналітику зростання, і вони пропонують безліч безкоштовних курсів у соціальних мережах. Ми використовували це протягом багатьох років безкоштовно, і це значно зменшило навантаження на час, який може мати присутність у соціальних мережах для власника малого бізнесу.

7. Безкоштовні зображення для графічного дизайну - Canva

Ешлі Фолкес, засновник, Mad Lemmings

Canva допомагає людям створювати приголомшливу графіку з практично нульовими навичками дизайну. У них є стильні шаблони для майже всього (від соціальних мереж до брошури та карток), це допомагає заощадити вам час і гроші, отримуючи навички графічного дизайну для будь-кого. Я використовую його для всього, починаючи від соціальних мереж та інфографіки до створення pdf, і це буквально врятувало мені безліч часу і тисячі доларів!

8. Конструктор безкоштовних цільових сторінок - ONTRApages

Діана Кошеджийска, співробітник відділу маркетингу, Buzz Fixer Ltd.

ONTRApages - це один з найпростіших інструментів для використання на ринку. Цей інструмент дозволяє створювати та публікувати чудову та чуйну цільову сторінку за лічені хвилини та розпочати збір потенційних клієнтів. Ви можете отримати до 10 сторінок у будь-який час (ви можете видалити старі, щоб звільнити місце), і можете отримати максимум 2500 людей на місяць, які відвідують ваші сторінки.

9. Безкоштовний інструмент для отримання відгуків в режимі он-лайн - Trustpilot

Леон Рбібо, президент, The Pearl Source

Одним з моїх улюблених безкоштовних програмних засобів є Trustpilot. З їх безкоштовною версією, компанії щомісяця отримують 50 запрошень, щоб збирати відгуки від своїх клієнтів. Програма також дозволяє переглядати ці відгуки на одній високоосвіченій, неупередженій сторінці профілю, яка незалежно проводить рейтинги в пошукових системах. Чим більше відгуків ви маєте, тим вище ваша сторінка буде ранжована. Більше того, мова йде про управління відносинами з клієнтами та створення брендів. Trustpilot дозволяє активно спілкуватися зі своїми клієнтами, активно слухати їхні думки та допомагати створювати репутацію бренду. Дізнайтеся більше про те, як отримати відгуки в Інтернеті в нашому посібнику.

10. Редагування безкоштовних зображень - GIMP

Тім Лінч, Psychsoftpc

GIMP - це програмне забезпечення для редагування з відкритим кодом, яке конкурує з Photoshop. Все, що ви можете зробити в Photoshop, можна зробити в GIMP. Я використовував GIMP для редагування фотографій, графічного дизайну та дизайну реклами. Ви навіть можете використовувати плагіни Photoshop з ним, якщо ви пройдете кілька тренінгів.

11. Безкоштовний аналіз пошукових систем - Google Trends

Аль Джонсон, Raven Personal Defense Systems

Один з найкращих безкоштовних інструментів, який я знайшов, - Google Trends. Ви можете використовувати його, щоб точно дізнатися, які терміни люди шукають в Google, і порівнювати їх з різними ключовими словами, щоб дійсно покращити їх на цільовому ринку та те, що вони шукають в Інтернеті. Це величезне значення, оскільки використання одного ключового слова над іншим може призвести до величезної різниці при створенні онлайнових оголошень або при оптимізації веб-сторінок для підвищення рейтингу в Google, коли користувачі виконують пошукові запити.

Продовження:

Безкоштовне програмне забезпечення для малого бізнесу: 32 інструменти для спрощення вашого бізнесу (2)

Безкоштовне програмне забезпечення для малого бізнесу: 32 інструменти для спрощення вашого бізнесу (3)


Довідник